Praktiska lösningar

Det finns många olika aspekter av heminredning. Vi använder möbler och dekor för att fylla praktiska och fysiska behov men också i stor grad för att skapa en estetiskt tilltalande hemmiljö. Det finns otaliga stilar och ännu fler budgetar, men vissa basala funktioner är allmänna. De flesta hem har samma basala möbelupplägg:

  • säng, nattygsbord och kanske en byrå i sovrummet
  • Soffa, soffbord och TV-möbel och/eller bokhylla i vardagsrummet
  • Köksbord med tillhörande stolar i köket
  • Matsalsbord med tillhörande stolar och kanske en buffé i finrummet

Därutöver brukar de flesta ha fler möbler, men detta basupplägg är relativt spikat. Med det sagt så kan säng, soffa, bord och stolar variera väldigt mycket i stil, storlek och funktion. Allt fler väljer till exempel att skaffa en bäddsoffa till vardagsrummet så att gäster ska kunna övernatta bekvämt. Förr i tiden var bäddsoffor alltid en kompromiss, antingen var de ruskiga att sova i eller så var de otillräckliga som bekväma soffor. Så är det inte längre!

Perfekt som compact living-lösning

Idag kommer bäddsoffor i alla tänkbara former och färger och med allsköns funktioner, så att alla behov och önskemål ska kunna uppfyllas. Ta gärna en titt på baddsoffexperten.se för ett brett utbud! Det har till och med gått så långt att en del väljer att ha sin bäddsoffa som säng på permanent basis - en smart lösning för den som lever kompakt.

17 Sep 2020