Smart med rullgardiner

Rullgardiner är inte fel att satsa på där hemma. Det finns snygga rullgardiner Malmö du kan satsa på. Modellerna är många och passar bra för olika ändamål och olika rum. Så du bör fundera på var du ska ha den, samt varför inför valet av din rullgardin. 

I vissa rum är det ju så att man vill att det ska kunna bli helt mörkt. Då är det bra att satsa på mörkläggande rullgardiner som har en mörkläggande väv. Sådana passar bra i sovrummet lika väl som i vardagsrummet om du ofta vill se tv och ljuset från fönstret stör. 

Satsa på att måttbeställa dina rullgardiner, så att de passar de fönster som du har. 

Andra bra tips för rullgardiner

Rullgardiner finns i olika sorter. Det finns de som man manövrerar manuellt, alltså att man drar upp och ner dem för hand. Dock kan det vara värt att satsa på sådana som sköts via en kontroll. Då kan du enkelt styra dem med bara ett par klick.

Våga även att välja mönster och färger på dem. Det är inte ett måste att ta enfärgade!

Om du hellre drar nerifrån och upp så är det plisségardiner du ska satsa på eftersom rullgardiner drar man uppifrån och ner.

Det går även sätta solskydd för takfönster, men kan vara svårt med rullgardin. Det du kan satsa på att ha där är plisségardiner som är måttanpassade.

16 Oct 2020