Håll koll på hemmet även när du inte är där

Ibland är det ju så att man reser bort, ett par dagar eller en vecka eller två. Då kan det vara skönt att veta att hemmet är övervakat på ett bra sätt. Det kan även vara skönt under dagtid om du är på jobbet, att då ha koll på hemmet. Det genom att installera en bra övervakningskamera. Det finns många olika bra modeller att välja på, som en ip kamera, som skickar ut rörelseaktiverade e-post direkt till mobiltelefonen när rörelse uppstår. Du kan även ha larm kopplat till din kamera om du vill.

Om du reser bort

Om du reser bort är det bra att ha en IP kamera så väl som ett bra larm. Men, det är även bra att se till så att det ser ut som om du är hemma, fast du inte är det. Bland annat kan du undvika att skriva ut på Facebook att du ska resa bort. Be även grannarna om hjälp. De kan vattna blommor, ta in post, skotta snö eller klippa gräs beroende på årstid samt annat. 

Du kan även sätta timers på dina lampor och andra saker, så att det ser ut som att du är hemma. Det kan vara smart att lura tjuvar och andra att du inte är borta utan hemma. Det kan vara skönt att åka bort utan att oroa sig. Så med bra tips, bra larm och en bra övervakningskamera så kan du känna dig säker. 

20 Jan 2021